informatie vacuüm cabines

Bij voedingsadvies en personal trainingen plannen we een intake vooraf, en bespreken we de wensen van de klant. 

Voor groepslessen of vacuüm cabine trainingen is geen intake nodig. De info wordt vooraf gedeeld met de proefles. Lees deze goed door!

Bij deze trainingen zijn er wel een aantal dingen wat je vooraf moet weten.

De cabines zijn alleen geschikt voor vrouwen

NIET GESCHIKT VOOR VROUWEN MET:

Extreme spataderen

Hartklachten

Pacemaker

Trombose

Bloedvatontsteking

Hevige astma

Zwangerschap of pas bevallen

Epilepsie

Wil jij een proefles voor 1 van onze vacuüm cabines? Met onderstaande link kun je een proefles zelf inplannen
https://www.paynplan.nl/free-trial/p/29488
Wanneer je een proefles hebt geboekt, download dan de PAY N PLAN app en zoek op ons bedrijf VivFit. Daar vind je de informatie die je moet hebben. Kom je hier niet uit app of bel dan even naar 1 van deze nummers: 
Corien: 0643529649
Vivian: 0647667150
WAT IS EEN VACUUM CABINE:
Het is een apparaat met een negatieve druk (het vacuüm) waardoor er een zuigend effect ontstaat. Je draagt een speciaal rubberen rokje wat wordt vastgeklemd aan de randen van de cabine. 
DE VETVERBRANDER VOOR BUIK – BILLEN EN BOVENBENEN
Je beweegt +/- 30 minuutjes in een cabine waar de lucht uit wordt weggezogen. Je stapt heel rustig, wandeltempo, de hartslag gaat slechts licht omhoog. Door deze onderdruk worden de kleine bloedvaatjes in de huid en het vetweefsel van de buik, billen en benen geopend. 
WAT KAN IK VERWACHTEN?
Met het apparaat wordt de cellulitis behoorlijk verminderd en je huid wordt gladder en strakker. Dit komt door een betere afvoer van afvalstoffen. Er ontstaat door de vetverbranding in korte tijd  centimeterverlies rondom de BBB-zones. Je figuur wordt na enige tijd strakker en sportiever en ook je conditie verbeterd. 
DE VOORDELEN MET INFRAROOD LAMPEN:
Versterkt de bloedcirculatie, reinigt de huid en verwijderd afvalstoffen. Het verhoogd de weerstand, werkt heilzaam bij psoriasis, fybromyalgie, gewricht- en spierpijnen. Het zorgt voor en ondersteund gewichtsverlies, geeft een gezonde kleur en verminderd spanning en stressverschijnselen.