Over Vivfit

Personal training

Even voorstellen

Vivian (eigenaresse):
Zij is personal trainer, geeft groepslessen/bootcamp, 1 op 1, duo of small group en af en toe is ze te vinden bij de vacuum cabines. Ze is vanaf juni 2022 gecertificeerd als PowerMama coach en mag nu vrouwen tijden en na hun zwangerschap begeleiden. 
Marion:
Marion staat bijna elke ochtend bij de cabines. Ze doet samen met Vivian een studie kind&gezinscoach, dit om ook gezinnen te kunnen gaan coachen. Marion heeft sport en bewegen gedaan en heeft al veel ervaring in het lesgeven met zwemles, gym en acrogym Ook staat Marion zelf in de Vacuum cabine en traint ze met acrogym
Corien:
Ook zij staat bij de vacuum cabines maar geeft  voornamelijk personal trainingen en heeft haar vaste klanten. Corien en Vivian hebben samen de opleiding voor PowerMama coach gevolgd en deze afgerond. Ze gaan samen groepslessen opzetten om vrouwen tijdens en na de zwangerschap te kunnen begeleiden. Zij heeft ervaring met lesgeven van volwassenen en kinder groepen, ook traint ze zelf nog met acrogym.
Anniek:
Anniek is onze nieuwe aanwinst! Zij staat er voor nu 1 avond per week. Misschien zien we haar ook bij 1 van onze groepslessen in de toekomst.
Karlijn:
Karlijn staat 2 avonden bij ons. Zij heeft zelf in zowel de step als loopband gestaan.