Over Vivfit

Bedrijf

VivFit is begonnen als voedingsdeskunige/leefstijlcoach. Wij helpen mensen bewust worden van de keuzes over voeding en leefstijl.

We werken niet met een schema, maar wij willen dat de klant zelf bewust wordt van voeding. De klant vult haar voeding in, in een voedings-app en wij kijken met de klant mee. Aan de hand daarvan wordt advies gegeven.  Zo kan de klant een eigen leefstijl creëren wat bij de klant past, en kan ze alleen verder. VivFit haar deuren staan daarna altijd open voor een weeg of meet moment om te kijken waar je staat.

Naast de voeding is VivFit begonnen met het begeleiden van mensen binnen de krachttraining, vacuüm-cabine trainingen en groepslessen.

Personal training bij VivFit:

De personal training wordt op maat verzorgt, dit is afhankelijk van je doel. Wij trainen niet met zware gewichten, maar vooral veel eigen lichaamsgewicht. Er wordt vooral veel gelet op de juiste houding. 

Geen 1 training is hetzelfde. Je gaat een traject aan voor 10 weken, daarna kan je verlengen in overleg.

Je kunt o.a kiezen voor 1 op 1, duo of in een klein groepje te trainen. Het groepje kan je zelf samenvoegen maar ook kan je kiezen om te worden toegevoegd aan een groep. De groep is maximaal voor 4 personen.

Corien en Vivian zijn hier de personal trainers, vooraf plannen we een intake zodat we kunnen kennismaken en de doelen worden hier besproken. Mocht je voeding in combinatie met training erbij willen dan zitten we gemiddeld een uur aan de tafel om je hele leefstijl te bespreken. 

 Je kunt met personal training 1x per week trainen maar ook 2x per week. De meeste klanten kiezen voor 1x personal training en 2x groepsles mee te doen. Ook dit is per persoon verschillend.

 

 

VivFit

OPENINGSTIJDEN VOOR PERSONAL TRAINING:

Maandag      9.00 – 13.00 uur

Dinsdag        GESLOTEN

Woensdag    9.00 – 12.00 uur

Donderdag   9.00 tot 13.00 uur                       20.00-21.00 uur

Vrijdag          9.00 tot 12.15 uur

Zaterdag      9.00 tot 12.15 uur 

Er af en toe nog een mogelijkheid je toe te voegen aan een small group. Vraag hier naar de mogelijkheden. 

De klanten van de personal training kunnen ook vrij trainen in de ruimte van VivFit. Dit kan dmv een schema of de vivfit app met video’s. 

A healthy outside starts from the inside.