Over Vivfit

Bedrijf

VivFit is begonnen als voedingsdeskunige/leefstijlcoach. Wij helpen mensen bewust worden van de keuzes over voeding en leefstijl.

We werken niet met een schema, maar wij willen dat de klant zelf bewust wordt van voeding. De klant vult haar voeding in, in een voedings-app en wij kijken met de klant mee. Aan de hand daarvan wordt advies gegeven.  Zo kan de klant een eigen leefstijl creëren wat bij de klant past, en kan ze alleen verder. VivFit haar deuren staan daarna altijd open voor een weeg of meet moment om te kijken waar je staat.

Naast de voeding is VivFit begonnen met het begeleiden van mensen binnen de krachttraining, vacuüm-cabine trainingen en groepslessen.

Personal training bij VivFit:

De personal training wordt op maat verzorgt, dit is afhankelijk van je doel. Wij trainen niet met zware gewichten, maar vooral veel eigen lichaamsgewicht. Er wordt vooral veel gelet op de juiste houding. 

Geen 1 training is hetzelfde. Je gaat een traject aan voor 10 weken, daarna kan je verlengen in overleg.

Je kunt o.a kiezen voor 1 op 1, duo of in een klein groepje te trainen. Het groepje kan je zelf samenvoegen maar ook kan je kiezen om te worden toegevoegd aan een groep. De groep is maximaal voor 6 personen.

Corien en Vivian zijn hier de personal trainers, vooraf plannen we een intake zodat we kunnen kennismaken en de doelen worden hier besproken. Mocht je voeding in combinatie met training erbij willen dan zitten we gemiddeld een uur aan de tafel om je hele leefstijl te bespreken. 

De personal training of powermama training is 10 keer, daarna zou je in overleg kunnen verlengen. Deze trainingen zijn in een vaste groep en kan niet zomaar iemand bij in.

Een PT les kost voor een small groep €150 voor 10 lessen

Bij een duo kost dit €250 voor 10 lessen

 

Yoga en Pilates:

Onze Yoga en Pilates lessen zijn in kleine groepjes van max 6 personen. Deze lessen worden gegeven door Paula Bruska.

Dit zijn groepslessen waar iedereen bij in kan stromen.

Met een strippenkaart kun je jezelf voor de lessen inboeken. 

Een strippenkaart voor yoga/pilates of stretch & mobiliteit training kosten €80 voor 10 lessen. Je kunt aan al deze 3 lessen mee doen.

 

Lesrooster Yoga, pilates, stretch & mobiliteit:

Dinsdag: 

19.30-20.30 uur Pilates 

Woensdag: 

20.15-21.15 uur Stretching en mobiliteit 

Vrijdag: 

18.00-19.00 uur Healthy spine yoga 

Zondag: 

11.00-12.00 uur Pilates 

 

Paula:
Docent van
Pilates, yoga, stretch & mobiliteit training

A healthy outside starts from the inside.